Loading

Bagietka z pastą avocado

Składniki
  • Bagietka 1 szt
  • Awokado jedna dojrzała szuka
  • Olej lniany z Olejarni 2 łyżki
  • Czosnek 2 ząbki, pietruszka kilka listków
  • sól
  • Kurczak wędzony pierś

Awokado rozgniatamy widelcem na jednorodna masę, dodajemy starty czosnek sól i łyżkę oleju lnianego z Olejarni. Bagietkę przecinamy i polewamy olejem lnianym zamiast masła. Wykładamy masę awokado i kładziemy grube plastry mocno wędzonej piersi z kurczaka dekorujemy pietruszką. Szybkość przygotowania tej przekąski zawsze zaskakuje, a ristretto wypite duszkiem po posiłku jeszcze na długo trzyma nas w pionie.


    Warning: Undefined variable $position in /var/www/vhosts/zdroweoleje.pl/httpdocs/wp-content/themes/scara/woocommerce/content-product.php on line 31

    Warning: Undefined variable $position in /var/www/vhosts/zdroweoleje.pl/httpdocs/wp-content/themes/scara/woocommerce/content-product.php on line 59

    Warning: Undefined variable $position in /var/www/vhosts/zdroweoleje.pl/httpdocs/wp-content/themes/scara/woocommerce/content-product.php on line 59

    Warning: Undefined variable $position in /var/www/vhosts/zdroweoleje.pl/httpdocs/wp-content/themes/scara/woocommerce/content-product.php on line 115
    Olej lniany tłoczony na bardzo zimno

    Warning: Undefined variable $rating in /var/www/vhosts/zdroweoleje.pl/httpdocs/wp-content/themes/scara/woocommerce/content-product.php on line 328
    24,00 299,00 

Dodaj komentarz